I EUROPA – EN FORTÆLLING

Bogen tegner et mentalt portræt af Europa efter 11. september 2001 – et Europa i tvillingtårnenes skygge. De elleve sammenkædede historier beskriver en bue fra dagene efter katastrofen til en ny – tænkt – katastrofe nogle måneder senere. Denne gang i København.

Køb e-bogen hos lrdigital og Bog & idé

…Det er ganske enkelt en række små perlefortællinger, Lis Vibeke Kristensen her har begået…I et sprog, der hellere gør for lidt end for meget – skønt det er de store dramaer, der udspilles i hverdagens sætstykker…Angst æder sjæle op. Men i skyggen fra to tårne har Lis Vibeke Kristensen rejst en række fortællinger, der tør se sig selv og verden i øjnene.
Liselotte Wiemer

Weekendavisen

…Det er de fine psykologiske nuancer, den indre kamp mellem tillid og selvforsvar, der er Lis Vibeke Kristensens styrke i denne samling meget forskellige fortællinger om at overleve i en kuldslået verden.
Me Lund

Berlingske Tidende

…Fortællingerne slipper ikke sådan læseren uden videre…der er en energisk vilje i fortællingen, der gør, at det ikke ender som en modløs fortælling om døden, den allestedsnærværende og blinde mejer. I Europa er særegne beretninger om overlevelse…Om man kan li’ det eller ej: denne nøgne nedskrivning til et næsten dyrisk instinkt for overlevelse, så er det en udfordrende fortælling og ikke en fortælling af en slags, der er mange af i nyere dansk litteratur.
Birgitte Larsen

Kristeligt Dagblad